Jhinga Zalfrezi 
Räkor i tomat sås med blandad paprika och rödlök bitar
Räkor i tomat sås med blandad paprika och rödlök bitar
Räkor med champinjoner i het grön masala och kokossås
Grillade kycklingbitar marinerade i en mild sås med rostad paprika och grädde
Grillad kyckling marinerad i lime, yoghurt och tandoori masala. Serveras med krämig tomatsås och ris
Kycklingfilé i en kokossås med curryblad, senapsfrön, tamarind och tomat sås
Kycklingfilé med blandade grönsaker, lök och tomat masala grädde och garam masala
Kycklingfile I en sås bockhornsklöver, curryblad, gröna ärtor och grädde sås
Kycklingbröst tillagad med lök, tomat, grädde, cashewnötter och kardemummasås
Grillad kyckling stuvad med tomat och grädde, toppat med blad från bockhornsklöver och smör
Kycklingfile med dill och spenat
Lamm-delikatess från centrala Indien (Uttar Pradesh). Långkokt lamm i garam masala, grädde, potatis och schalottenlök
Lamm med bengaliska kryddor, mango puré, chili och färsk koriander
Lamm marinerad med yoghurt, philadelphiaost, cashewnötter och chiliflingor med lök masala och en touch av grädde
Eldig lammrätt med farinsocker, palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala
Nordindisk mild lammgryta med saffran, kardemumma, grädde, och mandel
Sauterade lammbitar med spenat, lök, grön chili, koriander och champinjoner
Lamm i en kokossås med curryblad, senapsfrön, tamarind och tomat